Jäsenille

Näiltä sivuilta löydät yhdistyksen eri jaosten yhteystiedot, yhdistyksen säännöt ja linkit yhteistyökumppaneiden sivustoille. Jäsenenä olet tervetullut mukaan toimintaan jaoksissamme!

Yhdistyksessä toimivat seuraavat toimielimet ja jaokset:

  • HVSSYn hallitus vastaa yhdistyksen käytännön toiminnasta. Hallituksen jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan yhdistyksen syyskokouksissa siten, että kerrallaan noin puolet hallituksen jäsenistä on erovuoroisia.
  • Henkilö- ja museojaos vastaa yhdistyksen koulutuksista sekä väestönsuojelumuseon toiminnasta.
  • Yritys- ja talosuojelujaos tarjoaa neuvontaa ja koulutusta talosuojelujohtajille ja yritysten suojeluhenkilöstölle.
  • Naistoimikunta mm. pitää yhteyttä alueen muihin naisjärjestöihin ja toimii asiantuntijana naisten väestönsuojelutoimintaa koskevissa asioissa.
  • Helsingin Etsintä- ja pelastuskoirat tarjoavat jäsenkoirakoille mm. maasto-, raunio- ja tottelevaisuuskoulutusta.
  • Valmiusryhmä harjoittelee toimintaa osana Vapaaehtoista pelastuspalvelua (Vapepa) ja osallistuu etsintöihin osana sitä.

Kokoukset, koulutukset ja tilaisuuksiin ilmoittautuminen

Katso yhdistyksen kokous- ja koulutusaikataulut ja tule mukaan. Voit ilmoittautua tilaisuuksiin ottamalla yhteyttä toimistoon: toimisto@hvssy.fi. HePeKon tilaisuuksiiin ilmoittaudutaan HePeKon kautta.

Yhdistyksen jäsenrekisterijärjestelmässä myClub voit päivittää itse omat yhteystietosi esim. jos osoitteesi muuttuu. Uudet jäsenet voivat ilmoittautua jäseneksi osoitteessa hvssy.myclub.fi. Jos tarvitset uudet tunnukset tai sinulla on muita haasteita jäsenrekisterin kanssa, ota yhteyttä toimistoon: toimisto@hvssy.fi.

Jäsenkirje

Jäsenenä saat kahdesti vuodessa ilmestyvän jäsenkirjeen, jossa käsitellään yhdistyksen ja väestönsuojelun ajankohtaisia aiheita.

Pelastusharjoituksessa